Breaking

Πέμπτη, 17 Μαΐου 2018

Γυναίκα μετέτρεψε τα εξωτερικά χείλη του αιδοίου της σε κολιέ μετά από επέμβαση

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK ➡ ΕΝΑ LIKE Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ➡

Η αμφιλεγόμενη blogger Tracy Kiss πήγε την «ανακύκλωση» σε ένα τελείως πρωτόγνωρο επίπεδο, αφού χρησιμοποίησε μέρος του… αιδοίου της, προκειμένου να φτιάξει ένα κόσμημα-περιδέραιο!

Η 29χρονη Tracy, από το Λονδίνο, είχε κάνει χειρουργική επέμβαση «καλλωπισμού» τους αιδοίου της (μια πλαστική χειρουργική επέμβαση που κερδίζει έδαφος τα τελευταία χρόνια) προκειμένου να αφαιρέσει την περίσσεια δέρματος από τα χείλη του αιδοίου της, ωστόσο αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το δέρμα το οποίο της αφαιρέθηκε και όχι να το πετάξει.


Η Tracy διευκρίνισε ότι πέρα από λόγους αισθητικής, η συγκεκριμένη επέμβαση είχε στόχο να της επιλύσει χρόνια προβλήματα ενοχλήσεων τα οποία αισθανόταν, όπως ισχυρίστηκε η ίδια, στα γεννητικά όργανα, τα οποία ήταν δυσλειτουργικά λόγω του υπερβολικού δέρματος το οποίο είχε στην ευαίσθητη περιοχή. Παραδείγματος χάρη, αισθανόταν σχεδόν πάντοτε ένα κάψιμο εκεί ύστερα από άσκηση.

Ο γιατρός της διάγνωσε μια κύστη στο αιδοίο της, που προκλήθηκε από την διαρκή τριβή λόγω της περίσσειας του δέρματος στα χείλη του αιδοίου και της συνέστησε την επέμβαση.

Έπειτα από την επέμβαση, η Tracy ζήτησε από το χειρουργό της να κρατήσει το δέρμα ώστε να το έχει να το επιδεικνύει με υπερηφάνεια στο σπίτι της, μέσα σε ένα βάζο γεμάτο χειρουργικό υγρό.


Η Tracy δήλωσε: «Έχω κρατήσει τα χείλη σε ένα βάζο, για να γιορτάσω την ελευθερία μου από τον πόνο, καθώς μου χρειάστηκαν 29 χρόνια για να συνειδητοποιήσω ότι κάτι δεν πάει καλά με το αιδοίο μου, αφού κανείς δεν μου είχε μιλήσει ποτέ ανοιχτά γι’ αυτό».

Αφού το περιττό κομμάτι δέρματος καθόταν απλώς μέσα στο βάζο για κάποιους μήνες, ξεκίνησε να γίνεται από ροζ, γκρίζο και η Tracy άρχισε να ψάχνει για μεθόδους διατήρησής του με έναν άλλο τρόπο.


Σε ένα βίντεο στο blog της, εξηγεί τα βήματα που ακολούθησε προκειμένου να μετατρέψει δύο «άχαρα» μικρά κομμάτια από τη σάρκα της, σε ένα λαμπερό κόσμημα που το φοράει περήφανα ως περιδέραιο…

Δείτε το σχετικό βίντεο:Το πρώτο βήμα  ήταν να βγάλει τα χειρουργικά αφαιρεθέντα κομμάτια του αιδοίου της από το χειρουργικό υγρό και να τα στεγνώσει για 48 ώρες. Χρησιμοποίησε ένα κουτί δημητριακών, νήμα από βαμβάκι και μικροσκοπικά μανταλάκια, για να το πετύχει αυτό. Μόλις στέγνωσαν, τα έβαψε με ένα λαμπερό ροζ χρώμα και τα πασπάλισα με μπόλικο γκλίτερ. Κατόπιν, χρησιμοποίησε κρυσταλλική ρητίνη και ένα καλούπι κοσμήματος, για να φτιάξει το τελικό μενταγιόν, το οποίο στερέωσε πάνω σε ένα περιδέραιο.

Η Tracy ισχυρίζεται πως τα έκανε όλα αυτά ως έναν τρόπο να ενημερώσει και να παρακινήσει άλλες κοπέλες να εξεταστούν για κάποιο ανάλογο πρόβλημα το οποίο ίσως να έχουν και για το οποίο ίσως ντρέπονται από άγνοια, αφού πιθανότατα να μην ξέρουν καν πως κάτι τέτοιο είναι ένα κοινό πρόβλημα.


«Το περιεχόμενο του κοσμήματος μπορεί να μην είναι άμεσα προφανές για το ανυποψίαστο μάτι, ή για το γούστο όλων, αλλά αυτή είναι η ομορφιά του», αναφέρει η Tracy.

Ενημερωτικά εντελώς, η Tracy έχει επενδύσει πολλά στην εικόνα της και στην έκθεσή της στα social media και στο παρελθόν ξεσήκωσε αντιδράσεις όταν μίλησε για το πόσο αγαπάει τα smoothies από… σπέρμα και το πόσο καλό της κάνει η χρήση του ανδρικού σπέρματος ως… κρέμα προσώπου…

[Πηγή]