10 είδη ανδρών που οι γυναίκες πραγματικά λατρεύουν


Υπάρχει μια ερώτηση που όλοι οι άντρες του κόσμου προσπαθούν να απαντήσουν. 

Έχει ως εξής: Τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; Παρά τη λαϊκή πίστη, είναι δυνατόν να βρούμε μια απλή απάντηση σε αυτή την αιώνια ερώτηση. Οι γυναίκες όμως αποφασίσαμε τελικά να φτιάξουμε μια λίστα με 10 πράγματα που περιμένουμε εμείς από τους άνδρες.

Παιδιά, σημειώστε!

Μην χάσετε το bonus – το μεγαλύτερο μυστικό της γυναικείας αποπλάνησης βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

10. Αυθόρμητος


Δείξε τον αυθορμητισμό στα μικρά πράγματα. Προσκαλέστε την σε ένα χορό κατά τη διάρκεια μιας βόλτας ή γράψτε ένα απροσδόκητο κείμενο. Τα κοpίτσια θέλουν να μαντεύουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

9. Επίμονος


Όταν λέει «όχι», δεν σημαίνει «όχι». Ωστόσο, δεν σημαίνει επίσης «ναι» ή «ίσως.» Μερικές φορές τα λόγια μιας γυναίκας δεν σημαίνουν τίποτα. Αυτό που θέλουν είναι ένας άντρας που θα δείξει επιμονή και θα αποδείξει ότι το «ναι!» είναι η μόνη δυνατή απάντηση στην προσφορά του.

8. Εμπνευσμένος


Ό, τι και αν κάνει ή ονειρεύεται να κάνει μια γυναίκα, είναι σημαντικό να δείξουμε ένα ειλικρινές ενδιαφέρον για τη ζωή της και μία αληθινή πίστη στις δυνατότητες της.

7. Τρυφερός


Εάν πραγματικά πιστεύετε ότι τα κοpίτσια χρειάζονται μόνο διαμάντια, ακριβά κοσμήματα και ταξίδια, διώξτε γρήγορα αυτά τα σκουπίδια από το κεφάλι σας. Ένα μικρό αλλά προσεκτικό δώρο θα κάνει την καρδιά μιας γυναίκας να κτυπά πιο γρήγορα. Απλά ακούστε προσεκτικά αυτά που λέει. Αργά ή γρήγορα θα ανακαλύψετε ότι αγαπάει τις βιολέτες σε γλάστρες, ή είναι τρελή για τα βιβλία κάποιου συγγραφέα. Τώρα ξέρετε τι να κάνετε!!

6. Ένας άντρας με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ


Το γέλιο είναι ένα από τα ισχυρότερα φυσικά αφροδισιακά. Αστειευτείτε λοιπόν πιο συχνά, αλλά θυμηθείτε ότι υπάρχουν πράγματα που δεν πρέπει να αστειεύεστε. Για παράδειγμα, το φόρεμα της, το χτένισμα ή η οικογένεια της.

5. Ένας άντρας που προσέχει και νοιάζεται 


Μερικές απλές και ειλικρινείς ερωτήσεις θα της επιτρέψουν να γνωρίζει ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε πώς ήταν η μέρα της, πώς αισθάνεται, τι θέλει και τι σκέφτεται.

4. Θετικός


Μια σταθερή καλή διάθεση είναι ένα από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να δώσει ένας άντρας σε μια γυναίκα. Απλά χαμογελάστε πιο συχνά, μοιραστείτε φωτεινά συναισθήματα μαζί της και το αποτέλεσμα δεν θα σας κρατήσει να περιμένετε.

3. Υποστηρικτικός


Η επιστήμη λέει ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο συναισθηματικές από τη φύση τους και βιώνουν τη θλίψη, τη μελαγχολία ή την κατάθλιψη συχνότερα από τους άνδρες. Γι ‘αυτό θέλουν κάποιον σε τέτοιες στιγμές που να μπορούν να κλάψουν στον ώμο του και να τους υπόσχεται ότι όλα θα είναι καλά.

2. Ειλικρινής


Μην δημιουργείτε ανόητες δικαιολογίες και ιστορίες σχετικά με το πόση δουλειά έχετε να κάνετε. Κάθε γυναίκα ξέρει να ξεχωρίζει την αλήθεια από τα ψέματα, όσο ασήμαντα μπορεί να σου φαίνονται εσένα. Πάντα πείτε την αλήθεια.

1. Γεμάτος σεβασμό


Αν εξακολουθείτε να βλέπετε τις γυναίκες ως το αδύναμο μισό της ανθρωπότητας, τότε δεν ξέρετε τίποτα για αυτές. Είναι σε θέση να δημιουργούν όμορφα πράγματα και να εμπνέουν. Έρχονται με μεγαλοπρεπείς ιδέες και τις υλοποιούν. Μπορούν να κάνουν τους άντρες ευτυχείς. Οι γυναίκες γνωρίζουν τη δική τους αξία και αναμένουν το ίδιο από εσάς. Μην ξεχνάτε να επαναλαμβάνετε συχνότερα πόσο τις εκτιμάτε και τι σημαίνουν πραγματικά για εσάς. Θα δείτε την ευτυχία να έρχεται από τη γωνία.