Σκύλος αναλαμβάνει χρέη μαιευτήρα στις γέννες της ιδιοκτήτριας του και γίνεται viral


Συνήθως οι σκύλοι ζηλεύουν όταν έρχεται ένα νέο μέλος στην οικογένειά τους. Όμως αυτό δεν ισχύει για τον Ράιντερ, που κάνει παρέα στην ιδιοκτήτρια του καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού.

Τη διαπίστωση για τον... μαιευτήρα Ράιντερ έκανε η φωτογράφος της οικογένειας που έχει αποτυπώσει δύο από τους τρεις τοκετούς της Μπρουκ.


«Θυμάμαι τον πρώτο. Ήταν ο γιος της Μπρουκ, ο Μπόιντ. Είχε ένα γλυκό Κόργκι, τον Ράιντερ. Ήταν τόσο γλυκός και συμπονετικός. Συνέχεια προσέγγιζε τη μαμά του για να δει αν είναι καλά. Τον αγκάλιαζε ενώ γεννούσε και την έβλεπε ενώ είχε ωδίνες έξω από το σπίτι. Της έδινε το χώρο που χρειαζόταν αλλά και όλη την αγάπη που είχε ανάγκη», λέει η φωτογράφος για τον πρώτο τοκετό της Μπρουκ.


Στον δεύτερο τοκετό παρών δεν ήταν ο Ράιντερ, αλλά ο αδερφός του, ο Ρέιντζερ. Έχοντας την ίδια ακριβώς συμπεριφορά, παρακολουθούσε τη Μπρουκ, της έκανε παρέα, της έδινε φιλιά και βρισκόταν στο χώρο καθ' όλη τη διάρκεια του τοκετού.


Η οικογένεια δεν είχε διαπιστώσει πως ο Ράιντερ και ο Ρέιντζερ βρίσκονταν στους δύο τοκετούς, μέχρι που την ανακάλυψη έκανε η φωτογράφος όταν αποφάσισε να κάνει αρχειοθέτηση του υλικού της. Η φωτογράφος μοιράστηκε τα στιγμιότυπα στο διαδίκτυο και έγιναν viral.

[Πηγή]