Απερίγραπτη φρικαλεότητα: Πατέρας κτήνος δολοφόνησε τον νεογέννητο γιο του με τον χειρότερο τρόπο


Ένας άντρας από το St. Louis ομολόγησε ένοχος για την δολοφονία του νεογέννητου γιου του το 2016 αφού τον ταρακούνησε και έβαλε τα δάχτυλά του στον λαιμό του για να τον σταματήσει από το να κλαίει.

Ο Robert Burnette, 21, δήλωσε ένοχος για την κατηγορίες της παιδικής κακοποίησης με αποτέλεσμα τον θάνατο.


Οι αρχές είπαν πως ο έξι εβδομάδων Jaxon Burnette είχε υπομείνει μία σειρά τραυματισμών κατά την διάρκεια της σύντομης ζωής του και πως είχε μείνει με σπασμένα οστά, προβλήματα στο συκώτι και αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Είχε επίσης νέα και παλιά κατάγματα στην κλείδα του και αρκετά κατάγματα στα πλευρά του.


Σύμφωνα με την αστυνομία, η κακοποίηση είχε συμβεί ανάμεσα στις 18 Οκτωβρίου και 7 Νοεμβρίου 2016, στο σπίτι του Burnette και της κοπέλας του, 21χρονης Megan Hendricks.

Η αστυνομία είπε πως ο νεαρός πατέρας είχε ταρακουνήσει βίαια τον μικρό Jaxon και είχε χτυπήσει το κεφάλι του στο κρεβάτι.

Επίσης, άρπαξε το μωρό από την πλάτη και τον αυχένα και έβαλε τα δάχτυλά του στον λαιμό του σε μία προσπάθεια να τον κάνει να σταματήσει να κλαίει ενώ η μητέρα του παιδιού απλά κοιτούσε και δεν έκανε τίποτα.


Η Hendricks παραδέχτηκε πως ήξερε πως το παιδί της βρισκόταν σε κίνδυνο. Είπε πως είχε πάει το παιδί στο σπίτι των γονιών της, αλλά ποτέ δεν ζήτησε την βοήθειά τους.

Αυτό γιατί δεν ήθελε να αντιμετωπίσει τον Burnette. Ο Burnette μπορεί να καταδικαστεί σε 30 χρόνια φυλάκιση όταν εκδικαστεί η υπόθεσή του στις 29 Οκτωβρίου.


Η Hendricks αναμένεται να δικαστεί τον επόμενο μήνα με τις ίδιες κατηγορίες όπως ο φίλος της.

[true.gr]