Γυναίκα ξύπνησε από το χειρουργείο και είδε τον γιατρό να τη βιάζει


Σοκάρει η υπόθεση βιασμού που ήρθε στο φως στη Ρωσία. Η 35χρονη σχεδιάστρια μόδας, Έρικα Μπίκοβα βιάστηκε από τον αναισθησιολόγο ενώ ήταν ναρκωμένη μετά από επέμβαση.

Όπως ανέφερε, ήταν αδύναμη και υπό την επήρεια της αναισθησίας γι’αυτό δεν μπορούσε να φωνάξει βοήθεια, ούτε και να σταματήσει τον βιασμό.

Από την πλευρά του ο αναισθησιολόγος υποστηρίζει ότι  το σεξ ήταν συναινετικό. Παραδέχτηκε ότι έκανε σεη με την Μπίκοβα μετά το χειρουργείο, όμως υποστηρίζει ότι η γυναίκα του είπε ότι αισθανόταν καλά.


Η 35χρονη, μητέρα ενός παιδιού, η οποία έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος της είπε ότι ήταν η πρώτη εγχείριση που έκανε στην ζωή της και πως ο σύζυγός της ήταν αντίθετος γιατί θεωρούσε ότι το στήθος της ήταν ωραίο.

Όταν ξύπνησε από τη νάρκωση είδε τον αναισθησιολόγο να τη βιάζει: «Με βίασε. Εκείνη την στιγμή μπορούσα να καταλάβω τα πάντα αλλά τα βλέφαρά μου ήταν βαριά και δεν μπορούσα να ανοίξω εύκολα τα μάτια μου. Προσπάθησα να τον απωθήσω αλλά δεν μπορούσα να κουνήσω τα πόδια μου.


Τον είχα εμπιστευθεί. Του εμπιστεύθηκα την ζωή μου και το σώμα μου. Για πολύ καιρό δεν μπορούσα να συνέλθω, ούτε και να μιλήσω στον σύζυγό μου γι’ αυτό».


Μάλιστα, ανέφερε ότι αργότερα ο γιατρός προσπάθησε να εξαγοράσει τη σιωπή της δίνοντάς της χρήματα.  Όμως, εκείνη πήγε αμέσως μόλις πήρε εξιτήριο από την κλινική στην αστυνομία και τον κατήγγειλε με τον γιατρό να κινδυνεύει με φυλάκιση έξι ετών.

[thecaller.gr]