Η εικόνα 10χρονου με καρκίνο που ραγίζει καρδιές – Κραυγή πόνου από την μαμά του: «Η ζωή δεν είναι ωραία»


Η φωτογραφία ενός 10χρονου με καρκίνο ραγίζει καρδιές – Κραυγή πόνου από την μητέρα: «Η ζωή δεν είναι ωραία».

Πίσω από τους «μαχητές» της ζωής, υπάρχει πόνος.

Πολύς πόνος. Και στον ασθενή και στην οικογένεια του. Και μέσα απο αυτόν τον πόνο παλεύει ο καθένας να βγει νικητής. Για να ζήσει, για να κερδίσει το δικαίωμα να συνεχίσει να ζει…

Ενας εξ αυτών των «μαχητών» είναι και ο 10χρονος Ντρέικ. Καθημερινά μάχεται με τον καρκίνο και εξαιτίας της ηλικίας του, τον φοβάται πολύ… Αυτά αποκαλύπτει η μητέρα του που η ίδια δεν αντέχει να βλέπει τον γιο της να πονάει. Η καταραμένη ασθένεια τον έχει «τσακίσει» ψυχικά και σωματικά.

Η μητέρα του 10χρονου αγοριού δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον Ντρέικ στο μπάνιο να στέκεται όρθιος με αφόρητους πόνους.

Η φωτογραφία αναρτήθηκε στη σελίδα του Facebook «Love What Matters» όπου η μάνα ανέφερε πως «η ζωή δεν είναι ωραία και πως ο καρκίνος λιώνει έναν άνθρωπο».

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά όλα όσα έγραψε η μητέρα του 10χρονου:

«Αυτή η φωτογραφία ήταν σήμερα το πρωί και αφού μετέφερα τον Ντρέικ στο μπάνιο. Σημαίνει να φαίνονται τα κόκαλά του, γιατί πρέπει να τον παρακαλέσω να φάει ένα φασόλι για δείπνο ή να πιει ένα ποτήρι νερό μέσα στην ημέρα. Σημαίνει να κοιμάται μαζί σου το βράδυ επειδή φοβάται ότι θα του συμβεί κάτι και θα είναι μόνος. Και με το κάτι εννοώ ότι θα πεθάνει. Σημαίνει βραδινές συζητήσεις με ένα 10χρονο να ρωτά αν θα πάει στον παράδεισο όταν πεθάνει και αν θα δει τον πατέρα του εκεί και θα μπορεί να του μιλήσει και να παίξει μαζί του. Σημαίνει να είναι πολύ αδύναμος για να σηκωθεί από το κρεβάτι και να χρειάζεται να μεταφερθεί σε αναπηρικό καροτσάκι.

Σημαίνει να κοιμάται ενώ κάποιος του μιλάει επειδή είναι πολύ εξαντλημένος. Σημαίνει να κάνει εμετό τα φάρμακα που παίρνει και το στομάχι του να είναι άδειο. Σημαίνει να παίρνει 44 χάπια χημειοθεραπείας την περασμένη εβδομάδα μέσα σε 24 ώρες. Σημαίνει να μου λέει «μαμά δεν πρόκειται να τα καταφέρω». Σημαίνει να μη θέλει να τον αγγίξουν επειδή πονάει τόσο πολύ και παίρνει μορφίνη για να βγάζει τη μέρα. Σημαίνει να μου λέει ότι φοβάται πως δεν θα ζήσει μέχρι τα 11α γενέθλιά του.

Σημαίνει να του λέω πως θα συνεχίσω να πολεμώ για εκείνον όταν δεν θα μπορεί. Σημαίνει να είμαστε μόνο εμείς και ο κόσμος μας.

Αυτός είναι ο Ντρέικ, όλος μου ο κόσμος. Από τη στιγμή που ανακάλυψα ότι είμαι έγκυος μέχρι και για πάντα ήταν ο λόγος μου να ζω. Είναι το χαμόγελο μου, η αγάπη μου, ο κτύπος της καρδιάς μου. Είναι επίσης τα δάκρυά μου, ο πόνος στην καρδιά μου. Είναι η ζωή μου».

Δείτε την σχετική ανάρτηση: