Έχει σχέση 7 χρόνια και μια παράλληλη σχέση 3 χρόνια - Τι προτείνετε να κάνει;


Καλησπέρα, είμαι 30 χρόνων και έχω μια σχέση 7 χρόνια,ο σύντροφος μου δεν θέλει να παντρευτεί και έχω μια παράλληλη σχέση εδώ και 3 χρόνια.

Τι να κάνω;

Απαντάει η Κυριακή Χαριτάκη
Πώς το κάνεις αυτό βρε κοπελιά; Εδώ ένα πέσιμο μας κάνουν στο messenger και το Σέτερ το παίρνει χαμπάρι στο δευτερόλεπτο. Εσύ 3 χρόνια, πώς καταφέρνεις και το κρύβεις;

Ρωτάς τι να κάνεις. Καταρχάς τον σταυρό σου που δεν σ’ έχει πάρει χαμπάρι…ή μήπως σ’ έχει; Γιατί αγαπητή-πέρα από τη πλάκα- δεν μπορεί τρία χρόνια ο δικός σου, να βυζαίνει το δάχτυλο. Άρα δύο τινά, συμβαίνουν. Ή το’χει καταλάβει και δεν τον νοιάζει άρα δεν σου κάνει, δεν του κάνεις και αντίο σας ή το έχει καταλάβει και σε αγαπάει τόσο που κάνει υπομονή μέχρι να σου περάσει. Αν ισχύει το δεύτερο, ξανασκέψου το.

Τώρα για το θέμα του γάμου που λες, δεν καταλαβαίνω που κολλάει, μάλλον θες να παντρευτείτε αλλά αυτός δεν θέλει. Δεν θα σου πω ότι ο γάμος δεν λέει τίποτα για την αγάπη και τις σχέσεις των ανθρώπων, γιατί δεν το έχεις ζήσει κι όταν κάτι δεν το έχουμε ζήσει, δεν μπορούμε να το καταλάβουμε. Θα σου πω όμως ότι αυτός, δεν είναι λόγος να τον κερατώνεις.

Εγώ θα έπαιρνα τα μπογαλάκια μου και θα έφευγα. Και από τους δύο. Ο ένας γιατί δεν ταιριάζουν τα θέλω μας και ο άλλος γιατί, αν τον ήθελα τόσο πολύ, θα είχα χωρίσει με τον πρώτο. Κάτσε μόνη σου, σκέψου τί θέλεις απ’ τις σχέσεις σου ή μην σκεφτείς και πέρνα καλά. Μόνη σου, όμως. Ή με έναν άνθρωπο που θα σου φτάνει και δεν θα χρειάζεσαι παράλληλες σχέσεις για να γεμίσεις τα κενά.

Πάρε και έναν Μητροπάνο δωράκι από μένα και η Παναγιά μαζί σου.

++ΕΥΛΟΓΗCON++

[Πηγή]