24χρονο μοντέλο τρώει 15 βάζα Nutella το μήνα για να αποκτήσει τα μεγαλύτερα οπίσθια στον κόσμο


Μία Σουηδή έχει βάλει στόχο να αποκτήσει τα πιο μεγάλα οπίσθια στον κόσμο γι’ αυτό αποφάσισε να υποβληθεί στην 4η πλαστική επέμβαση στους γλουτούς για να αποκτήσει το πολυπόθητο “Brazilian” αποτέλεσμα.

Η 24χρονη Natasha Crown, από το Γκέτεμποργκ, είχε προηγουμένως πάρει σκόπιμα 24 κιλά για να μπορέσει μετά να μεταφέρει το λίπος στα σωστά σημεία.

Την Τετάρτη, μίλησε δημόσια για την τέταρτη επέμβασή της, πριν από την οποία σκοπεύει να πάρει πάνω από 18 κιλά έτσι ώστε να μεταφερθεί περισσότερο λίπος στον πισινό της – σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει το όνειρό της επιτυγχάνοντας μια περιφέρεια που θα έχει περίμετρο 230 εκατοστά.


Η Natasha ανέφερε ότι τρώει καθημερινά πίτσα και ζυμαρικά καθώς και έξι κιλά Nutella κάθε μήνα (περίπου 15 βάζα) για να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερο βάρος.

Ανησυχώντας για την εξαιρετικά επικίνδυνη διατροφή που είναι απαραίτητη για τη διαδικασία, η παρουσιάστρια Holly και ο συνεργάτης της Phillip Schofield ρώτησαν γιατί ήθελε να το κάνει αυτό.


“Επειδή έχω έναν στόχο: Να αποκτήσω τον μεγαλύτερο πισινό του κόσμου.”

Όταν ο Phillip είπε στη Natasha ότι μια Βρετανίδα πέθανε πρόσφατα μετά από μια αυξητική επέμβαση γλουτών και ότι η διαδικασία έχει ένα από τα υψηλότερα ποσοστά θνησιμότητας μεταξύ των αισθητικών επεμβάσεων, η 24χρονη αντέδρασε με έκπληξη.