Ανησυχία για τον Γιώργο Παπαδάκη! Τι «τρέχει» με την υγεία του; Όλη η αλήθεια! Η φωτογραφία που τρόμαξε τους πάντες…


Τι συμβαίνει με την υγεία του;

Ανησυχία για την υγεία του Γιώργου Παπαδάκη! Τι συμβαίνει με την υγεία του αγαπημένου δημοσιογράφου και παρουσιαστή που μας κρατάει συντροφιά κάθε πρωί μέσα από τη συχνότητα του Ant1 επί 28 ολόκληρα χρόνια;

Μια φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας τρόμαξε τους πάντες!

Ο έμπειρος δημοσιογράφος λατρεύει τη δουλειά του και είναι πανέτοιμος στις 17 Σεπτεμβρίου να κάνει πρεμιέρα και να ριχτεί στη «μάχη» της τηλεθέασης για άλλη μια χρονιά.


Ο Γιώργος Παπαδάκης και οι συνεργάτες του φωτογραφήθηκαν για τις ανάγκες του διαφημιστικού της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» και μια φωτογραφία από τo backstage ανησύχησε τους πάντες που άρχισαν να αναρωτιούνται τι συμβαίνει με τον αγαπημένο δημοσιογράφο!

Στη φωτογραφία απεικονίζεται να είναι χλωμός, πράγμα που φαινόταν ακόμα και κάτω από το βαρύ μακιγιάζ που του είχαν κάνει, ταλαιπωρημένος και υπερβολικά αδύνατος!

Δείτε τη φωτογραφία που ανησύχησε τους πάντες:


Και πάμε τώρα στο θέμα μας…

Πριν αρκετά χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης είχε υποβληθεί σε «μπαλονάκι» γι’αυτό και όσοι τον ξέρουν ανησύχησαν!

Τι συμβαίνει λοιπόν; Τι τρέχει με την υγεία του;

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν απλά μια άτυχη στιγμή! Ο πολύ έντονος φωτισμός, η κούραση από το πολύωρο γύρισμα καθώς και η ηλικία του δημοσιογράφου τον έκαναν να απαθανατιστεί στη φωτογραφία με τέτοιο τρόπο που δεν τον κολάκευε καθόλου!


Όσο για τα κιλά που έχει χάσει; Ούτε αυτό είναι λόγος ανησυχίας, αφού ήταν κάτι που το ήθελε ο ίδιος!

[Πηγή]