«Όσοι με Βλέπουν στο Δρόμο με Κοιτούν Περίεργα. Δεν Ξέρουν όμως Πόσα Εύκολα Μπορεί να το Πάθουν κι Αυτοί»


Ο Alex Lewis ήταν ένας υγιής άντρας πριν αρρωστήσει με «κοινό κρύωμα» τον Νοέμβριο του 2013. Πράγματι, ήταν τόσο υγιής όταν τον χτύπησε η ασθένεια που δεν ήθελε καν να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

Δύο εβδομάδες μετά τα πρώτα συμπτώματα, ο Alex βρέθηκε να είναι στο νοσοκομείο και να περιμένει να χειρουργηθεί προκειμένου να του σώσουν την ζωή.

Τελικά δεν έπασχε από γρίπη, ήταν κάτι πολύ πιο ύπουλο. Ο Alex είχε πάθει στρεπτοκοκκική μόλυνση που είχε προκαλέσει δηλητηρίαση στο αίμα του και τα όργανά του άρχισαν να καταρρέουν. Ήταν μία κατάσταση που τον είχε φέρει ένα βήμα πριν τον θάνατο.


Πράγματι, είναι θαύμα το ότι είναι ακόμα ζωντανός σήμερα.

10 μέρες αφού άρχισε να νιώθει άρρωστος, ο Alex βρέθηκε να ξυπνάει από κώμα. Ωστόσο, δεν θα τελείωνε εκεί η ιστορία για τον νεαρό πατέρα, του οποίου τα χέρια και τα πόδια είχαν μολυνθεί πολύ άσχημα.

Για να σταματήσουν την εξάπλωση της μόλυνσης, οι γιατροί δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ακρωτηριάσουν τα πόδια του στους μηρούς, το αριστερό του χέρι, κομμάτι από το πρόσωπο και μετά από απεγνωσμένες προσπάθειες και το δεξί του χέρι.

Ξαφνικά, η ζωή του άρχισε να καταρρέει. Τώρα ήταν εντελώς ακινητοποιημένος και το μέλλον του φαινόταν δυσοίωνο. Ευτυχώς όμως, η αισιόδοξη γυναίκα του και ο γιος τους, Sam, κατάφεραν να τον κάνουν να δει φως στο τέλος ενός πολύ σκοτεινού τούνελ.


Η ζωή του άλλαξε σε πολύ μεγάλο βαθμό αλλά ο Alex δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει τον χρόνο να πάει χαμένος. Ενημερώνει τους υποστηρικτές του μέσα από την ιστοσελίδα του και μοιράζεται ιστορίες από τις εμπειρίες που είχε ζήσει.

Το μέλλον φαίνεται διαφορετικό από ότι το είχε φανταστεί αλλά ο Alex είναι έτοιμος να το αγκαλιάσει με τον ίδιο ενθουσιασμό και του ευχόμαστε ότι καλύτερο!