Όταν ο ληστής του κοσμηματοπωλείου συμμετείχε σε παράσταση που έλεγε ότι «Η Μακεδονία ανήκει στα @ρχ..δια μας»


Ένα βίντεο έρχεται και πάλι στο φως της δημοσιότητας από τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ανησυχίες του ληστή του κοσμηματοπωλείου στο κέντρο της Αθήνας.

Στο βίντεο το οποίο μπορείτε να δείτε και από τα όσα λέγονται αναδεικνύονται οι εκλεκτικές συγγένειες των συμμετεχόντων με το ΣΥΡΙΖΑ και πιο συγκεκριμένα στο ζήτημα της Μακεδονίας.

Στην παράσταση, διακωμωδείται το εθνικό θέμα της Μακεδονίας, απαξιώνοντας πλήρως κάθε ιερό και όσιο στη γη των Μακεδονομάχων.

Δείτε το βίντεο του «αδικοχαμένου», όπως τον χαρακτηρίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και της ΛΟΑΤ κοινότητας, Ζακ Κωστόπουλου.

Υπενθυμίζεται πως η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου είχε δηλώσει αναφορικά με το περιστατικό:

«Δεν υπάρχουν λόγια για το θάνατο του Ζακ. Πολλοί τον γνωρίσαμε μέσα από τα κείμενα και τα shows του και θαυμάσαμε την ειλικρίνεια και την αυθεντικότητα του» ανέφερε  σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο.

Και συμπλήρωσε:

«Μοιραζόμασταν τις σκέψεις και τον πόνο του, την αγάπη του για το σκύλο του και τους φίλους του, τους καθημερινούς του αγώνες ενάντια στις διακρίσεις και στον HIV. Και όλα αυτά με ένα απίστευτο θάρρος που αν μη τι άλλο έδειχναν αγάπη για τη ζωή, που την κοιτούσε κατάματα και με τσαμπουκά απέναντι σε όλες της τις δυσκολίες. Έφυγες πολύ νέος, τόσο άδικα και απάνθρωπα και τόσο μόνος σου».

Δείτε το σχετικό βίντεο: