Παίκτης της Στόουκ απέκτησε τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες σε δύο μήνες!


Για μία ακόμη φορά ο 25χρονος φορ της Στόουκ, Σαϊντό Μπεραχίνο κατάφερε να γίνει πρώτο θέμα, αλλά για ζήτημα που δεν αφορά τις επιδόσεις του στον αγωνιστικό χώρο. Η σκανδαλοθηρική "THE SUN" έκανε τη σχετική αποκάλυψη στην Αγγλία.

Το Σάββατο (22/9) ήταν ο Ντένις Γκλουσάκοφ που έμπλεξε σε ροζ σκάνδαλο, καθώς η σύζυγός του δημοσίευσε στο διαδίκτυο ένα VIDEO με τον αρχηγό της Σπαρτάκ Μόσχας να περνάει καλά με μία νεαρή κοπέλα σε μοσχοβίτικη σάουνα.

Εικοσιτέσσερις ώρες μετά, έρχεται ένα ακόμη περίεργο στόρι να μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε ριάλιτι. Πρωταγωνιστής ο 25χρονος επιθετικός της Στόουκ, Σαϊντό Μπεραχίνο.

Σύμφωνα με την σκανδαλοθηρική "THE SUN", o Μπεραχίνο έγινε πατέρας τριών παιδιών, από τρεις διαφορετικές γυναίκες σε διάστημα μόλις δύο μηνών!

Η πρώην σύντροφός του, Στεφανία Χριστοφόρου έφερε ένα αγοράκι στον κόσμο στις 30 Μαΐου, στις 15 Ιουλίου μία άλλη γυναίκα γέννησε ένα κορίτσι και ισχυρίζεται πως ο Μπεραχίνο είναι ο πατέρας! Στις 17 Ιουλίου, πάλι, η νέα σύντροφος του 25χρονου ονόματι Τσέλσι γέννησε ένα κορίτσι.

Οι Άγγλοι γράφουν πως ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να βγάλει άκρη με το τριπλό ζήτημά του έχοντας προσλάβει δικηγόρο. Ειδικά για το δεύτερο παιδί, ο νομικός εκπρόσωπος πραγματοποιεί έρευνα για να ξεκαθαρίσει εάν είναι τέκνο του πελάτη του ή όχι.

[Πηγή]