Η Τρομακτική Μεταμόρφωση του Στέλιου Μάινα που μας άφησε Άφωνους


Ο αγαπημένος ηθοποιός Στέλιος Μάινας έχει πολλές επιτυχίες στο παρελθόν σε τηλεόραση, θέατρο αλλά και κινηματογράφο με ένα μεγάλο εύρος ρόλων που καλύπτουν όλα σχεδόν τα είδη της υποκριτικής. Όπως είναι φυσιολογικό οι απαιτήσεις τόσων πολλών διαφορετικών ρόλων δεν οριοθετούνται μόνο γύρω από τη δραματική του τέχνη.

Πολλές φορές ένας ρόλος απαιτεί και τη βοήθεια κάποιων άλλων καλλιτεχνών που θα προσθέσουν οπτικά αυτό που θα απογειώσει τον χαρακτήρα. Αυτοί οι καλλιτέχνες είναι οι μακιγιέρ ή make up artists που μπορούν να αλλάξουν εξολοκλήρου την εμφάνιση ενός ήρωα προσθέτοντας στοιχεία που ο ηθοποιός δεν έχει.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στην περίπτωση του Στέλιου Μάινα και του ρόλου που θα υποδυθεί στη νέα σειρά του Epsilon, «Ου Φονεύσεις» που υπογράφει ο μετς του τρόμου Πάνος Κοκκινόπουλος.

Ο σκηνοθέτης ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τη μεταμόρφωση του ηθοποιού από τους ειδικούς σε πρόσθετα εφέ μακιγιέρ που συνεργάζεται, δείχνοντας σε μέρη την ολική αλλαγή του Στέλιου Μάινα από το πρόσωπο που ξέραμε σε έναν διαφορετικό τελείως άνθρωπο.

Και να φανταστείτε ότι δεν είδαμε ακόμα την τελική μορφή του χαρακτήρα που θα φανερωθεί μόνο την ημέρα προβολής του επεισοδίου της νέας σειράς.

Παρόλα αυτά οι φωτογραφίες της διαδικασίας της μεταμόρφωσης παραμένουν εντυπωσιακές.
[Πηγή]