23χρονος δηλώνει: «Παντρεύτηκα την 91χρονη σύζυγό μου από έρωτα. Τώρα δικαιούμαι σύνταξη χηρείας»


“Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα” λέει ο 25χρονος σήμερα δικηγόροςO 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola από την Αργεντινή λέει ότι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια την 91χρονη.

“Ήταν η τελευταία επιθυμία της καλής μου να πάρω αυτά τα χρήματα” λέει ο 25χρονος σήμερα δικηγόρος

O 25χρονος σήμερα Mauricio Ossola από την Αργεντινή λέει ότι παντρεύτηκε πριν από δύο χρόνια την 91χρονη Yolanda Torres από έρωτα, εντούτοις οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις Αρχές, οι οποίες αρνούνται να του εκχωρήσουν σύνταξη χηρείας έπειτα από τον θάνατο της καλής του μερικούς μόλις μήνες ύστερα από τον γάμο.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως η Torres ήταν συγγενής του νεαρού και ειδικότερα αδερφή της γιαγιάς του.


«Αγαπούσα τη Yolanda με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, με τον πιο αγνό τρόπο που μπορεί να αγαπά κανείς. Αυτό το συναίσθημα, μαζί με τον πόνο που μου προξένησε ο θάνατός της θα με συνοδεύει μέχρι να φύγω κι εγώ από τη ζωή» ανέφερε ο νεαρός σε τοπική εφημερίδα και είπε πως είναι αποφασισμένος να οδηγήσει την υπόθεση στο ανώτατο δικαστήριο.

Παρά τα 68 έτη διαοφράς τα οποία είχε με την αγαπημένη του, ο Ossola επιμένει πως ο γάμος τους ήταν νόμιμος και ότι δεν επρόκειτο για απάτη. Ο έρωτας του ζευγαριού αναπτύχθηκε σιγά σιγά τα χρόνια που έμεναν στο ίδιο σπίτι και, σύμφωνα με τον νεαρό, η απόφασή τους να παντρευτούν ήταν η τελευταία επιθυμία της 91χρονης, η οποία προφανώς ήθελε να εξασφαλίσει οικονομικά τον σύζυγό της για τα προσεχή χρόνια.