Άντρας αεροσυνοδός απολύθηκε επειδή έκανε σeξ στις τουαλέτες του αεροπλάνου με άντρα ποpνοστάρ


Aεροσυνοδός της Delta Airllines απολύθηκε μόλις διέρρευσε το βίντεο της ερωτικής του συνεύρεσης με ποpνοστάρ, μέσα στις τουαλέτες αεροπλάνου. Όπως γνωστοποιήθηκε, ο άνδρας αεροσυνοδός ήταν εκτός υπηρεσίας την συγκεκριμένη μέρα, ωστόσο φορούσε στολή της εταιρίας. 

Μαζί του στην τουαλέτα του αεροπλάνου ήταν ένας επιβάτης, ο ποpνοστάρ Όστιν Γουλφ και το βίντεο το οποίο έφτασε στα χέρια της διοίκησης της Delta ήταν διάρκειας 8 λεπτών.

Στην έρευνα που διεξήγαγε η εταιρία, τα μέλη του πληρώματος της πτήσης σημείωσαν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι τι γινόταν στην τουαλέτα.


Έπειτα από την απόλυσή του από τη δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία, ο πρώην υπάλληλος δήλωσε στη Daily Mail, πως δεν θέλει τη δημοσιοποίηση του ονόματός του και πως επιχειρεί να ξαναφτιάξει τη ζωή του.


Ο Οστιν Γουλφ, εκτός από διάσημος ποpνοστάρ είναι και συνοδός κυρίων, χρεώνοντας τους πελάτες του 1.500 δολάρια τη βραδιά.

Με βάση μια έρευνα του 2011, το 95% των επιβατών θα ήθελε να είχε μια σεξουαλική εμπειρία εν ώρα πτήσης και το 5% δήλωνε ότι έχει πραγματοποιήσει την εν λόγω φαντασίωση.


Loading...