Έφηβη πουλάει 1 εκατ. ευρώ την παρθενιά της για να πληρώσει τις σπουδές της και να βοηθήσει την οικογένεια της


Μια βρετανίδα έφηβη που πουλάει την παρθενιά της στο διαδίκτυο, λέει ότι αναμένει να κερδίσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ από τις υπηρεσίες της.

Η 16χρονη Amy, από το Λονδίνο, προέβη σε αυτή την κίνηση σε μια προσπάθειά της να «αλλάξει τη ζωή της προς το καλύτερο» και να βοηθήσει την οικογένειά της.

Η νεαρή που δεν επιθυμεί να αποκαλύψει το επώνυμό της, λέει ότι σχεδιάζει να πληρώσει με αυτά τα λεφτά τα δίδακτρα για τις πανεπιστημιακές της σπουδές και ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο.


Η Amy ισχυρίζεται ότι έχει ήδη πραγματοποιήσει συναντήσεις με τρεις υποψήφιους νικητές της παρθενιάς της – έναν τραπεζίτη της Wall Street, έναν Γερμανό επιχειρηματία και έναν ποδοσφαιριστή – τον οποίο περιέγραψε ως «εξαιρετικά cool».

Η ιστοσελίδα στην οποία πωλεί την παρθενιά της, ισχυρίζεται ότι η Amy έχει «ελεγχθεί» από έναν γιατρό, ο οποίος πιστοποιεί πως είναι όντως παρθένα.

Ωστόσο, οι υγειονομικές αρχές συμφωνούν ότι αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να εξακριβωθεί – αν όχι αδύνατο – καθώς ο υμένας μπορεί να σχιστεί ή να υποστεί βλάβη ακόμα και χωρίς να υπάρξει συνουσία.


Η Amy ισχυρίζεται επίσης ότι αξιολογήθηκε από ψυχίατρο πριν εμφανιστεί το όνομά της στον εν λόγω ιστότοπο.

Η τρέχουσα προσφορά για την παρθενιά της Amy ανέρχεται στα 1.200.000 ευρώ, αλλά μπορεί να αλλάξει και αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 2 εκατομμύρια ευρώ.