Ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή Πρέβεζας


Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι ενός συνεργείου καθαρισμού που έκαναν εργασίες σε μια τάφρο 

Αντιμέτωποι με ένα ανατριχιαστικό θέαμα βρέθηκαν οι εργαζόμενοι ενός συνεργείου καθαρισμού που έκαναν εργασίες σε μια τάφρο στην Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας καθώς, την ώρα που έσκαβαν, έφεραν στο φως ένα ανθρώπινο κρανίο!

Αμέσως κάλεσαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι από το κρανίο έλειπε η κάτω γνάθος που δεν βρέθηκε παρά τις εξονυχιστικές έρευνες στον χώρο. Εκτός αυτού, δεν εντοπίστηκαν άλλα τμήματα ανθρώπινου σκελετού, γεγονός που γεννά ερωτήματα σχετικά με το πώς βρέθηκε εκεί το κρανίο.

Το μακάβριο εύρημα μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για να εξεταστεί από ιατροδικαστή, να εξακριβωθεί ο χρόνος θανάτου, αν ανήκει σε άνδρα ή γυναίκα και τι ηλικίας ήταν.

Στη συνέχεια, θα γίνει προσπάθεια να ληφθεί γενετικό υλικό, για το ενδεχόμενο να υπάρχει καταχωρημένο το DNA του θύματος. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί «ξεσκονίζουν» τους φακέλους με τις εξαφανίσεις ατόμων από τη γύρω περιοχή.