Το έκαψε η Λίντσεϊ Λόχαν ... προσπάθησε να αρπάξει παιδιά προσφύγων – «Έφαγε» μπουνιά από τη μάνα τους


Η διάσημη ηθοποιός-περσόνα και επιχειρηματίας Λίντσεϊ Λόχαν προσπάθησε να αποσπάσει ένα μικρό προσφυγόπουλο από την οικογένειά του, κάνοντας μάλιστα live μετάδοση στο Instagram.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Μόσχα όπου βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η ηθοποιός.

Το βίντεο «κατέβηκε» από τον λογαριασμό της μετά τις πολλαπλές αντιδράσεις από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ωστόσο κάποιοι είχαν προλάβει να το αποθηκεύσουν και να το αναρτήσουν στους δικούς τους λογαριασμούς.

Στο βίντεο φαίνεται να προσεγγίζει τους πρόσφυγες που κάθονται σε ένα δρόμο στην Μόσχα.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι με τα δυο παιδιά του.

Η ηθοποιός-επιχειρηματίας αρχίζει να τους μιλάει και να τους λέει πως «θέλω να πείτε στην Αμερική τι χρειάζεστε, και εγώ θα σας το δώσω».

Μάλιστα, φαίνεται ανάμεσα στα αγγλικά της να πετάει και κάποιες αραβικές λέξεις, προκειμένου να τους καλοπιάσει.

Η «γενναιοδωρία» της φάνηκε και από την διευκρίνιση πως δεν ήθελε να πάρει μαζί της τον άντρα, αλλά μόνο την γυναίκα και τα παιδιά.

Το ζευγάρι συνεχίζει να αρνείται να πάει μαζί με μια άγνωστη κάπου, επειδή τους λέει πως «είναι καλός άνθρωπος», κάτι που φαίνεται πως εξόργισε την… κακομαθημένη Λίντσεϊ Λόχαν και άρχισε να τους φωνάζει.

«Είστε ντροπή της αραβικής κουλτούρας», «δεν φεύγω μέχρι να σας πάρω μαζί μου» έλεγε.

Οι πρόσφυγες σηκώθηκαν να φύγουν από το σημείο για να απαλλαχτούν από την σταρ, με τη Λόχαν να τους ακολουθεί φωνάζοντας.

«Δεν θα σταματήσω, μπορώ να περπατάω για πάντα. Όλος ο κόσμος βλέπει τώρα τι συμβαίνει» έλεγε κατά την διάρκεια της live μεταδοσής που έκανε στα social media.

Η κατάσταση ξέφυγε εντελώς όταν η Λόχαν άπλωσε το χέρι της για να αρπάξει το ένα από τα παιδιά.

Όπως είναι φυσικό η μητέρα του αντέδρασε, γυρίζοντας και δίνοντας μια μπουνιά στην Αμερικανίδα, η οποία μετά δήλωνε «τρομοκρατημένη» από το γεγονός.

Το βίντεο όπως είναι λογικό έγινε αμέσως viral, με την συντριπτική πλειοψηφία να τα «χώνει» στην Λίντσεϊ Λόχαν, ενώ υποστηρίζουν πως η σταρ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και ναρκωτικών.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:


ΠΗΓΗ: protothema.gr

Η Λίντσεϊ Λόχαν έχει εξισλαμιστεί και νομίζει ότι είναι κάτι σαν «σταρ» του Ισλάμ.