Ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει και θα παρουσιάσει ξανά το θρυλικό Big Brother


Γνωρίζαμε ήδη πως το «Big Brother» θα αναστηθεί από τον ANT1. Εκείνο το οποίο δε γνωρίζαμε όμως πριν είναι πως η εκπομπή θα αποτελέσει αναβίωση στο σύνολό της καθώς την παρουσίαση θα αναλάβει όπως και τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.   

Ετσι λοιπόν η τελευταία είδηση είναι πως η μεγάλη επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου στην τηλεόραση είναι προ των πυλών, καθώς το όνομα του είναι το επικρατέστερο αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση μιας εκπομπής η οποία έρχεται απ’ το παρελθόν.

Πρόκειται βεβαίως για το θρυλικό «Big Brother», που ο ΑΝΤ1 ετοιμάζεται να επαναφέρει ευελπιστώντας να κάνει και πάλι τη τεράστια επιτυχία την οποία είχε πετύχει και στο παρελθόν.

Με βάση τις πληροφορίες της Espresso, το παιχνίδι θα αρχίσει αμέσως έπειτα από το τέλος του «Nomads» το οποίο έχει προγραμματιστεί κατά τα Χριστούγεννα, έτσι ώστε η prime time του σταθμού να μείνει full και να «χτυπήσει» ακόμα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης.

Η αλήθεια είναι πως αυτή τη στιγμή παίζουν δυο ονόματα δυνατά και είναι εκείνα του Γιώργου Λιάγκα και του Ανδρέα Μικρούτσικου, ωστόσο φαίνεται πως ο τελευταίος είναι και το μεγάλο φαβορί τούτη τη στιγμή, αφού θεωρείται για πολλούς και προφανείς λόγους η ιδανική επιλογή για το εν λόγω πρότζεκτ.

Το ριάλιτι το οποίο είχε προκαλέσει πολυάριθμες αντιδράσεις τότε είναι το ισχυρό χαρτί του ΑΝΤ1 για το δεύτερο μισό της σεζόν και βεβαίως με τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο τιμόνι του θα έχει (προτού ακόμη αρχίσει) εξασφαλίσει το γεγονός πως θα συζητηθεί. Πολύ και από πολλούς.
Loading...