Πατέρας στέλνει οργισμένο μήνυμα επειδή κανείς δεν καλεί σε γενέθλια τον 6χρονο γιο του με αυτισμό


Ένας πατέρας έχει κερδίσει το θαυμασμό πολλών ανθρώπων αφού έστειλε ένα οργισμένο μήνυμα στους φίλους του στο Facebook γιατί δεν προσκαλούν ποτέ το γιο του, ο οποίος έχει αυτισμό, σε γενέθλια.

Ο Shane Stephenson αποκάλυψε ότι ο 6χρονος γιος του Reilly δεν έχει παρευρεθεί ποτέ σε κανένα πάρτι και κατηγόρησε τους φίλους του πως δεν αντιλαμβάνονται ποια ακριβώς είναι κατάστασή του.

Το εξαγριωμένο του μήνυμα, όπου ο Shane αναφέρει πως “ο Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα,” έχει γίνει viral στο Twitter από τότε που το μοιράστηκε η σύζυγός του Christine.

Η δημοσίευση της μητέρας – στην οποία έγραψε από πάνω «το μήνυμα του συζύγου μου στους  φίλους του έχει ραγίσει την καρδιά μου» – έχει ήδη πάρει περισσότερα από από 5.000  Likes και 2.000 κοινοποιήσεις.


Αναλυτικότερα, το σχετικό μήνυμα του οργισμένου πατέρα αναφέρει τα εξής:

“Συμβαίνει εδώ και λίγο καιρό και με ενοχλεί αλλά πάρτε το όπως θέλετε ή αγνοείστε το. Ο γιος μου Reilly έχει αυτισμό, δεν έχει λέπρα. Είναι 6 ετών και οι υποτιθέμενοι φίλοι μου που έχουν παιδιά κάνουν παιδικά πάρτι. Όμως, κανένας δεν τον έχει καλέσει, μα κανένας… Σκεφτείτε το λίγο, ξέρετε πόσο άσχημο είναι αυτό;”

Η ανάρτησή του έχει ξεσηκώσει το διαδίκτυο καθώς μοιράστηκε από εκατοντάδες άλλους γονείς αυτιστικών παιδιών οι οποίοι έχουν αντίστοιχους προβληματισμούς.

Η κα Stephenson, από το Newcastle, δήλωσε στο Huffington Post : “Οι φίλοι μας δεν είναι κακοί άνθρωποι, ξέρω ότι αισθάνονται τους αγώνες μας.”


“Είναι στεναχωρημένοι που ο Shane νιώθει έτσι. Πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές τώρα που ο Shane έχει μιλήσει για το πώς αισθάνεται πραγματικά και νομίζω ότι μόνο θετικά πράγματα μπορούν να προέλθουν από την έκρηξή του.”