Πόσο απλά θα ήταν όλα αν λέγαμε «Θέλω να πηδηχτούμε»


Ερώτηση πρώτη. Πόσο βασανίζουμε τους εαυτούς μας, επειδή δε μιλάμε ξεκάθαρα;

Ερώτηση δεύτερη. Γιατί έχουμε μάθει να μη μιλάμε ξεκάθαρα;

Ερώτηση τρίτη. Γιατί αυτό το έρμο το σeξ, εν έτει 2016, είναι τόσο ταμπού;

Κάποιοι ίσως πάθουν σοκ, αλλά πρέπει να το μάθουν. Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν απλά να κάνουν σεξ, χωρίς να καλλιεργούν παραπάνω προσδοκίες κι έγνοιες. Σοκαριστικό; Κι όμως, υπάρχουν. Ζουν ανάμεσά μας, περπατούν ανάμεσά μας, πίνουν φρέντο καπουτσίνο στις ίδιες καφετέριες που πάμε κι εμείς, τους έχουμε φίλους, γείτονες, συμφοιτητές κι ας μη συνεχίσω καλύτερα.

Υπάρχουν άτομα που δεν ονειρεύονται τα βράδια τους χωμένα σε αγκαλιές, βιολιά να παίζουν στο background κι ένα μπολ με φράουλες και σαντιγί στο κομοδίνο δίπλα απ’ το κρεβάτι. Δε θέλουν σχέση και δε θέλουν λουλούδια. Δεν είναι σε φάση για σχέση, ρε παιδάκι μου, πώς το λένε; Τι είπαμε ότι θέλουν; Σeξ χωρίς να έχουν έξτρα έγνοιες.

Ξέρεις τι γίνεται όμως; Το όλο θέμα είναι ένα «Αν το θέλεις κι εσύ, θα ήθελα να πηδηχτούμε». Μπαμ. Τόσο απλά! Πόσοι έχουν τα κότσια να το πουν αυτό; Κανένας. Γιατί σαν κοινωνία έχουμε κάνει το σεξ, ταμπού. Φοβόμαστε μη μας παρεξηγήσει ο καθένας κι αντί να είμαστε ξεκάθαροι με το τι θέλουμε απ’ τον άλλον, το πάμε γύρω-γύρω κι ο καθένας καταλαβαίνει ό,τι θέλει.

Ο άλλος νομίζει ότι βρήκε τη γυναίκα της ζωής του κι η άλλη ότι ο πρίγκιπας ήρθε με το άλογο να την πάρει για το βασίλειό τους στην «Πέρα Χώρα». Αλλού βαρούν τα τύμπανα κι αλλού χορεύει η νύφη με λίγα λόγια.

Φυσικά, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν επιτρέπει κανείς σε κανέναν να είναι τόσο ανοιχτός με τις σκέψεις του. Και σε αυτό φταίνε και τα δύο φύλα. Οι μεν κοπέλες αν έρθει κάποιος που τους αρέσει και τους πει «Θέλω να πηδηχτούμε και τίποτα άλλο» θα τρέξουν μετά και θα πουν στις φίλες τους «Α το μαλάκα τι μου είπε» κι οι δε άντρες θα νιώσουν ότι «Οι γκόμενες τους ευνουχίζουν και δεν καταλαβαίνουν ότι έτσι γαμάνε το παιχνίδι του κυνηγού που ανήκει στον άνδρα».

Οπότε, οι γυναίκες καταλήγουν να μπλέξουν με το μαλάκα, που τάζει λαγούς με πετραχήλια για να πηδήξει και μετά μη τον είδατε κι όλο αυτό γιατί δε θα εκτιμούσαν ποτέ την ειλικρίνεια του τύπου που λέει «Θέλω να πηδηχτούμε, αλλά ως εκεί». Στην τελική, ο άνθρωπος τα λέει ωμά και περιμένει μια απάντηση ίδιας κατηγορίας. «Σε ευχαριστώ, αλλά δε θέλω» ή «Θα το ήθελα».

Όσο για τους «γαμιάδες» του κόσμου τούτου. Χαλαρώστε. Δε σας κλέβει καμία «γκόμενα» κανένα «παιχνίδι». Παρεξηγηθείτε όσο θέλετε, αλλά το να φλερτάρει μια κοπέλα σε ένα μπαρ κάποιον, πριν κάνει αυτός κίνηση, δεν την κάνει τσούλα, ούτε δηλώνει ότι ψάχνεται, ούτε τίποτα. Και το να ζητάει σεξ είναι φυσιολογικό. Είναι άνθρωπος κι αυτή. Δεν έχεις ανάγκη μόνο εσύ να απαυτώσεις. Γενικά deal with it: δεν ξεκινάνε τα πάντα απ’ το όπλο του παντελονιού σου.

Φυσικά όλο αυτό δεν είναι πρόστυχο, ούτε χυδαίο. Είναι ειλικρινές κι αξίζει σεβασμό κατά τη γνώμη μου. Κι έτσι θα έπρεπε να είναι βασικά. Απ’ τη στιγμή που ο άλλος ή η άλλη είναι ειλικρινείς και κόσμιοι, δε βλέπω το λόγο να κάτσουμε και να το αναλύσουμε περισσότερο.

Και ναι, το «Θέλω να πηδηχτούμε» είναι κάτι κόσμιο. Δεν προσβάλει, δεν υποτιμάει και δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα παραπέρα, αν δεν είναι κοινή συναινέσει το οτιδήποτε θα προκύψει. Μάθαμε στον πουριτανισμό και χάσαμε από όλα τα άλλα. Γενικά το ψάρι βρομάει απ’ το κεφάλι!

[Πηγή]
Loading...