Τυφλός μπαμπάς καταρρέει μόλις βλέπει την οικογένειά του για πρώτη φορά


Τυφλός πατέρας, ο οποίος δεν είχε δει ποτέ τη σύζυγο και το μωρό του, καταρρέει όταν τα γυαλιά που φοράει του επιτρέπουν να τους δει για πρώτη φορά στη ζωή του

Ο αξιαγάπητος σύζυγος και πατέρας, Gene, από το Denver, είναι ουσιαστικά τυφλός. Διαγνώστηκε σε ηλικία 16 ετών με μία σπάνια οπτική διαταραχή, τη νόσο του Stargardt. Βασικά, αυτό σημαίνει πως ο Gene δεν είναι σε θέση να επικεντρωθεί σε αντικείμενα και ότι έχει μερική και θολή όραση.

Ευτυχώς, ο Gene μπορεί να βασιστεί στο Smartphone του, που έχει τη δυνατότητα να ζουμάρει και έτσι μπορεί και διαβάζει δίχως να τον επηρεάζει πολύ η ασθένεια. Του αρέσει ακόμη και το μαγείρεμα και η σύζυγός του, η Joy, αναφέρει πως ο Gene μαγειρεύει πολύ καλύτερα από αυτήν.


Για περισσότερα από 21 χρόνια, ο Gene δεν μπορούσε να δει την οικογένειά του, τους γονείς του, τη σύζυγό του και το νεογέννητο γιο του, τον Lincoln. Όμως, όλα άλλαξαν ξαφνικά όταν ο Gene έλαβε ένα ζευγάρι γυαλιά υψηλής τεχνολογίας, χάρη στα οποία επανέκτησε την όρασή του.

Η σύζυγός του, η Joy, περιγράφει πώς γνωρίστηκε με το σύζυγό της. Η Joy ζητούσε απεγνωσμένα προσοχή για κάποιο λόγο όμως ο Gene δεν μπορούσε να τη δει. Όταν της είπε ότι ήταν τυφλός, αυτή προσφέρθηκε να καθίσει δίπλα του και η σπίθα της αγάπης δεν άργησε να ανάψει.


Η συγκινητική στιγμή κατά την οποία ο Gene είδε τη σύζυγο και το γιο του συνέβη χάρη σε μία εκπομπή. Η Joy είχε μάθει πως στην εκπομπή αυτήν είχαν βοηθήσει και άλλον προσφέροντάς του αυτά τα γυαλιά και γι’ αυτό επικοινώνησε μαζί τους και τους έγραψε ένα γράμμα ελπίζοντας πως θα μπορούσαν να βοηθήσουν και το σύζυγό της.


Δεν πέρασε πολύς καιρός και ο Gene, η Joy  και o Lincoln προσκλήθηκαν στο τηλεοπτικό πρόγραμμα. Ο Gene έλαβε ένα ζευγάρι γυαλιά, τα οποία έχουν ενσωματωμένη κάμερα και υψηλής ποιότητας φακούς που εστιάζουν στον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Έτσι, ο Gene  μπορεί να εστιάσει πολύ καλύτερα και να δει φυσιολογικά.

«Άρχισα στ’ αλήθεια να τρέμω και να κλαίω για μία ώρα ή και περισσότερο στη σκέψη πως ο σύζυγός μου μπόρεσε να δει το πρόσωπό μου όπως και το γιο μας για πρώτη φορά».

Όταν ο Gene φόρεσε τελικά τα γυαλιά και είδε την οικογένειά του για πρώτη φορά, τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του συγκινήθηκαν πολύ. Το πρώτο πράγμα που είπε όταν κοίταξε τη Joy ήταν: «Είναι όμορφη»! Ο Gene είδε τελικά και τον 1χρονο γιο του όπως και τους γονείς του για πρώτη φορά μέσα σε 21 χρόνια.

Τι υπέροχη στιγμή για αυτή την πανέμορφη οικογένεια!


Loading...