Ξεφτίλα – Δείτε τι είπε ο Πάνος Μουζουράκης σε παίκτρια στο The Voice! Κρύβεται πίσω από το χιούμορ… (Βίντεο)


Η χοντράδα του Πάνου και το λάθος του ΣΚΑΙ!

Κάγκελο έμεινα χτες όταν άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά την ατάκα κόλαφο του Πάνου Μουζουράκη σε παίκτρια του The Voice!

«Σ’αρέσει το γαλλικό» είπε εκείνη, αφού ερμήνευσε ένα γαλλικό τραγούδι και εκείνος είπε επί λέξη: «Εσένα σ’αρέσει το ισπανικό;»

Προφανώς ο Πάνος έκανε ένα πολύ κακό χιούμορ που επίσης προφανώς δεν έπρεπε να ειπωθεί στον αέρα εκπομπής με επιθυμητή τη γονική συναίνεση γιατί πρώτον μπορεί να έβλεπαν μικρά παιδιά και δεύτερον να πει την εν λόγω ατάκα σε γυναίκα για ευνοήτους λόγους!

Δεν μπορώ να πιστέψω πως ξέφυγε κάτι τέτοιο και μάλιστα σε μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα που υπήρχε η δυνατότητα να κοπεί στο μοντάζ αν μη τι άλλο! Τα γραπτά και τα βίντεο μένουν και ο Μουζουράκης για εμένα έκανε μεγάλη χοντράδα! Καλό το χιούμορ, καλή η πλάκα αλλά όλα έχουν τα όρια τους!

Η κοπέλα αντιμετώπισε το όλο θέμα με γέλιο και χαμόγελο αλλά επιμένω στην θέση μου ότι φέτος ο ΣΚΑΙ έχει χάσει λίγο τη μπάλα!

Πάνο μου, πρόσεξε το λίγο σε παρακαλώ γιατί από το Voice σε βλέπω να πηγαίνεις σπίτι σου… νύχτα! Και για του λόγου το αληθές δείτε και το βίντεο: