Μόλις 6 ευρώ βρέθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του Ροναλντίνιο


Μπορεί να ήταν ένας από τους πιο γνωστούς υποστηρικτές του Ζαΐρ Μπλονσονάρο στην προεκλογική του εκστρατεία, ωστόσο με το που ανέλαβε η νέα κυβέρνηση της Βραζιλίας, για εκείνον ξεκίνησαν οι μπελάδες. Ο λόγος για τον Ροναλτνίνιο, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του κατηγορούνται για κατασκευή έργων σε προστατευμένη περιοχή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αφαιρεθεί το διαβατήριο του πρώην άσου των Μπαρτσελόνα, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν και έτσι δεν θα μπορέσει να δώσει παρουσία στο «Web Summit», που πραγματοποιείται στη Λισαβόνα (5-8 Νοεμβρίου).

Επίσης, ο Βραζιλιάνος αστέρας -όπως και ο Ρομπέρτο Ασίς, έχουν να ασχοληθούν και με τον «πονοκέφαλο» των 2.000.000 ευρώ που τους επιβλήθηκε ως ποινή το 2015, για παραβάσεις σε φορολογικά ζητήματα. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Βραζιλίας επιχείρησαν να… τρυπώσουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς του «Ρόνι», αλλά ανακάλυψαν πως σε αυτούς βρίσκονται μόλις 6 ευρώ!

Ο 38χρονος άσος δεν έχει μόνο 6 ευρώ στις τράπεζες, καθώς ζει μια πλούσια ζωή. Αυτό, βάσει των όσων αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, σημαίνει ότι τα χρήματά του «αναπαύονται» σε πιο… εξωτικούς προορισμούς του πλανήτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι το διάστημα των προηγούμενων δύο εβδομάδων, είχε ταξιδέψει σε Κίνα και Ιαπωνία, όπου έφερε εις πέρας κάποιες χορηγικές αρμοδιότητες.