Σερβιτόροι νευρίασαν με αγενέστατη πελάτισσα και της πέταξαν τα γλυκά στη μούρη


Το συγκεκριμένο περιστατικό μας θυμίζει φοβερά σκηνή από την ταινία «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης», με τον αείμνηστο Θανάση Βέγγο σε ρόλο σερβιτόρου να χάνει την υπομονή και την ψυχραιμία του και να τρίβει το πιάτο με τα μακαρόνια στο πρόσωπο του Βασιλάκη Καΐλα.

Η σύγχρονη εκδοχή της σκηνής φαίνεται πως συνέβη σε ιταλικό εστιατόριο στο Κίεβο και απαθανατίστηκε σε βίντεο. Πρωταγωνιστές ήταν δυο σερβιτόροι που απηύδησαν από την προκλητική και αναιδή συμπεριφορά 2 πελατισσών, με συνέπειααντί να τους σερβίρουν γλυκά τους τα πασάλειψαν στη μούρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Έξαλλες οι πελάτισσες απαίτησαν να μιλήσουν με τον μάνατζερ του εστιατορίου προκειμένου να του εκφράσουν την οργή τους για τη συμπεριφορά των σερβιτόρων.

Μόνο που σε αυτήν την περίπτωση οι σερβιτόροι δεν είχαν την τύχη του Βέγγου ο οποίος έφυγε κακήν κακώς από την ταβέρνα.


«Οι πελάτισσες ήταν πολύ αυθάδεις. Οι σερβιτόροι δεν μπορούσαν πλέον να ανεχθούν τον τόνο της φωνής τους και τα λεγόμενά τους και έκαναν αυτό που έκαναν.

Η κατάσταση προκλήθηκε από την συμπεριφορά των πελατών. Οι σερβιτόροι δεν πρόκειται να τιμωρηθούν», δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος του εστιατορίου.

Επιτέλους και μια περίπτωση που αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα που μας διδάσκει πως «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο».