19 Ιουλίου 2022 03:58

Κάθε στιγμή, είναι στιγμή για nachos El Sabor

Νέα τηλεοπτική καμπάνια

 

Μέσα από τη νέα τηλεοπτική καμπάνια, η El Sabor μας εντάσσει σε ένα σύγχρονο και γευστικό κόσμο, όπου κάθε στιγμή της ημέρας τα τραγανά nacho chips και dips El Sabor, αποτελούν την πιο γευστική επιλογή!

Η νέα μοντέρνα τηλεοπτική καμπάνια μας παρουσιάζει τρεις διαφορετικούς πρωταγωνιστές, που μοιράζονται μαζί μας στιγμές από την καθημερινότητα τους μαζί με El Sabor. Η ταλαντούχα drummer, μετά από το καθημερινό της jam session απολαμβάνει τα nacho chips, παρατείνοντας το συναίσθημα της ευτυχίας μέσα από την ξεχωριστή τους γεύση. Το αγαπημένο ζευγάρι δημιουργεί στην κουζίνα ένα γευστικό απογευματινό snack με πρωταγωνιστή τα nacho & dips της El Sabor οποίο θα απολαύσει με την παγωμένη μπίρα στην βεράντα. Tο βίντεο, κλείνει με μία γνώριμη εικόνα μπαμπά και γιου, που παρακολουθούν έναν αγώνα ποδοσφαίρου αγκαλιά με τα nacho chips στον καναπέ τους, θέτοντας την δικιά τους οικογενειακή, εορταστική διάθεση. Με αυτό τον τρόπο η El Sabor, μέσα σε μόλις 20 δευτερόλεπτα, αποδεικνύει πως κάθε στιγμή μέσα στην ημέρα, είναι μία στιγμή για El Sabor nachos & chips.

Τα τραγανά nacho chips παράγονται από μη γενετικά τροποποιημένο καλαμπόκι και μπορείς να τα βρεις σε 5 υπέροχες gluten free γεύσεις: Salted, Cheese, Chili, Texas BBQ και Jalapeno. Παράλληλα, η El Sabor φροντίζει να φτάσει την γευστική σου εμπειρία στα ύψη με τα μοναδικά της dips και σε 5 διαφορετικές γεύσεις: απαλή salsa, τυρί, BBQ, guacamole και καυτερή salsa, προσκαλώντας όλους μας να βρούμε τη στιγμή μας με El Sabor.

Δες εδώ το TVC των αγαπημένων σου nacho & dips και ξεκίνα να γεμίζεις τη ζωή σου λαχταριστές στιγμές!