01 Αυγούστου 2022 04:13

Το LPM Restaurant & Bar στο Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol

Το LPM Restaurant & Bar, αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο,

 

Το διεθνούς φήμης και βραβευμένο εστιατόριο LPM Restaurant & Bar αποτελεί την τελευταία προσθήκη της MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd ενισχύοντας την καταξίωση του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol ως του απόλυτου γαστρονομικού προορισμού της Λεμεσού.

Το LPM Restaurant & Bar, αποτελεί ένα μοναδικό γαστρονομικό concept που ξεκίνησε το 2007 στο Λονδίνο, εμπνευσμένο από κομψά εστιατόρια και μπαρ της Γαλλικής Ριβιέρας, και επεκτάθηκε γρήγορα σε Χονγκ Κονγκ, Ντουμπάι, Άμπου Ντάμπι, Μαϊάμι και Ριάντ.

Φημίζεται για την ευφάνταστη κουζίνα του, τα συναρπαστικά, πρωτότυπα κοκτέιλ και την αρμονική ατμόσφαιρα. Ταξιδεύει τους επισκέπτες στο μενού του με λεπτές εντάσεις και αξέχαστους και απολαυστικούς συνδυασμούς που προσδίδουν ξεχωριστά τα μεσογειακά συστατικά. Είναι ένας ολοκληρωμένος γαστρονομικός προορισμός εμπνευσμένος από την κομψή κουλτούρα των ακτών της Νότιας Γαλλίας, με τολμηρές αλλά εκλεπτυσμένες γεύσεις και υψηλού επιπέδου φιλοξενία.

Η εμπειρία ξεκινάει σε ένα εκλεπτυσμένο αλλά τολμηρό χώρο με φωτεινή και αυθόρμητη ατμόσφαιρα που δίνει την εντύπωση ότι κάτι εξαιρετικό θα συμβεί ανά πάσα στιγμή, ενώ τα έντονα χρώματα με τις εντυπωσιακές επιρροές τέχνης, δημιουργούν αισθήσεις ζωντάνιας που θυμίζουν ότι η ζωή είναι για να αγαπάς!

Τους καλοκαιρινούς μήνες, η ατμόσφαιρα του χώρου πλαισιώνεται από μια κλασσική αλλά ταυτόχρονα κομψή υπαίθρια διάταξη που θυμίζει τη Γαλλική Ριβιέρα, δημιουργώντας μοναδικούς φιλόξενους ρυθμούς και αξέχαστες βραδιές που θέτουν τον πήχη της διασκέδασης σε πρωτόγνωρα ψηλά επίπεδα.

Για πληροφορίες και κρατήσεις | E [email protected] | T +35725862222